ιδέες και λύσεις για κάθε χώρο...

γιατί η διακόσμηση είναι τρόπος ζωής !

 

 

Παιδικό Δωμάτιο : Χρώματα και σχεδιασμοί

Δώστε χρώμα και σχέδια στο παιδικό δωμάτιο. Τα παιδιά δεν ενδιαφέρονται τόσο για τα έπιπλα ενός χώρου, όσο για την εντύπωση και αίσθηση που τους δημιουργεί. 

Ένα παιδικό δωμάτιο με χρώματα και σχεδιασμούς θα γίνει ο αγαπημένος τους χώρος, που θα παίζουν και ηρεμούν. 

Οι καλύτεροι Συνδυασμοί χρωμάτων παιδικού δωματίου

Αρχικά το μπλε και το ροζ χρησιμοποιούνταν για να διαφοροποιήσουν το φύλο των παιδιών, αλλά η ποικιλία των χρωμάτων είναι τόσο ενδιαφέρον και μεγάλη που δεν υπάρχει καμία ανάγκη να περιορίσετε τον εαυτό σας με  χρώματα για  αγόρια ή για κορίτσια.

Παστέλ

Παστέλ χρώματα είναι εξαιρετικά για τα βρεφικά δωμάτια. Τα ανακατεύουμε καλά με ουδέτερα, καθώς και ζωντανά χρώματα. Αυτά μπορεί να είναι τονισμένα με φωτεινότερο παραλλαγές του κυρίως χρώματος ή αντίθεση στις αποχρώσεις.

Φωτεινά

Τα Φωτεινά χρώματα είναι συχνά στα παιδικά δωμάτια και προκαλούν αίσθηση. Τα Φωτεινά χρώματα είναι αναζωογονητικά και αρέσουν στα παιδιά σαν πολύχρωμα σχέδια. Επίσης, είναι υπέροχα, αν σας αρέσει η διακόσμηση ενός δωματίου σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Ουδέτερα χρώματα

Επιλέξτε ουδέτερα χρώματα στο παιδικό, αν έχετε ένα ξεχωριστό playroom, το οποίο είναι γεμάτο από χρώματα. Αυτό θα κάνει τα παιδιά να κάνουν διάκριση μεταξύ του παιχνιδιού και μελέτης, καθώς και του ύπνου. Τα έντονα χρώματα μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό ή μερικές φορές  και ενοχλητικό για ένα ουδέτερο χώρο, όπου ένα παιδί θα μελετήσει ή θα κοιμηθεί.

Το χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να οριοθετήσει το παιχνίδι και την περιοχή μελέτης. Επιλέξτε πιο ουδέτερα χρώματα για τις περιοχές που δεν προορίζονται για διασκέδαση, ενώ εκεί που κοιμάτε μπορεί να βαφτεί σε απαλές αποχρώσεις του μπλέ, που όπως λέγεται ότι είναι το πιο χαλαρωτικό χρώμα απ “όλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ανανέωση του χώρου σας

Tips Διακόσμησης

Decorplus.gr

Σκλήκας Γώργος

Αριστομένους 36 - Καλαμάτα

Τ: 6944 600 185

 

Εγγραφή στο Newsletter

Όνομα:
Email:

Decorplus on Social

Facebook

Google Plus