ιδέες και λύσεις για κάθε χώρο...

γιατί η διακόσμηση είναι τρόπος ζωής !

 

 

Ιδέες για την τοποθέτηση ραφιών

Είναι εύκολο να ανανεώσετε την εμφάνιση του κάθε δωματίου με μικρά ράφια. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες μεγάλες ιδέες για την τοποθέτηση ραφιών στο χώρο σας.

Δημιουργία  βιβλιοθήκης:  Κάντε καλύμματα για όλα τα βιβλία σας από το χαρτί βιοτεχνικό ή χαρτί περιτυλίγματος. Επιλέξτε ένα ή δύο χρώματα γύρω από το δωμάτιό σας. Με λευκά βιβλία θα δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή αντίθεση με ένα σκοτεινό ράφι, ή έαν επιλέξετε να τα ντύσετε πχ όλα με κεράσι ή κόκκινα καλύμματα θα επιτύχετε μια πιο ρομαντική και ανοιξιάτικη διάθεση στο χώρο. 

Προσθέστε χρώμα μπλοκ : Χρωματίστε το εσωτερικό πίσω τοίχο για να ταιριάζει με το χρώμα  ή να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα έμφασης για να συμπληρώσει το ντεκόρ σας.  Ένα χλωμό χρώμα μπορεί να φωτίσει το βιβλιοθήκη καλύτερα και να αναδείξει τη συλλογή των βιβλίων σας ή την τέχνη.

Κάντε ένα ουράνιο τόξο : Τακτοποιήστε τα βιβλία σας, έτσι ώστε τα παρόμοια χρώματα να είναι μαζί. Στη συνέχεια, οργανώστε τις ομάδες σαν ουράνιο τόξο: κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε, μοβ, καφέ, μαύρο, γκρι και λευκό. Θα λατρέψετε το αποτέλεσμα 

Απόκρυψη ακαταστασίας :  Ένας εύκολος τρόπος για να διακοσμήσετε και μια βιβλιοθήκη και να δημιουργήσετε κρυφό αποθηκευτικό χώρο, είναι με την τοποθέτηση ψάθινων καλαθιών ή υφασμάτων, μια εναλλακτική πρόταση που θα δώσει μια νότα εκλεκτισμού στο χώρο σας.  Ή απλά να χρησιμοποιήσετε ένα ράφι με ξύλινες πόρτες για να κρατήσει τα πράγματά σας τακτοποιημένα έξω από τα μάτια.

Προσθέστε το φωτισμό έμφασης. Συνδέστε φώτα κλικ στο κάτω μέρος του ένα ράφι για να παρέχει φως για αντικείμενα που βρίσκονται επάνω στο ράφι. Ο φωτισμός θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συμβολισμός χρωμάτων, ποιο χρώμα να επιλέξετε; »

Tips Διακόσμησης

Decorplus.gr

Σκλήκας Γώργος

Αριστομένους 36 - Καλαμάτα

Τ: 6944 600 185

 

Εγγραφή στο Newsletter

Όνομα:
Email:

Decorplus on Social

Facebook

Google Plus